Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Maja Vase (arkiv)
Foto: Maja Vase (arkiv)

Delikat. De sprøde sommeræbler kan både bruges i det salte og det søde køkken.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Æblesæsonen er over os: Fem suveræne opskrifter fra vores madskribenter

'Et æble om dagen holder doktoren væk'. Sådan lyder det gamle ordsprog. Om det holder, kan vi ikke garantere. Men lækkert bliver det i hvert fald.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

De friske sommeræbler - der bl.a. tæller Rød Gråsten, Guldborg, Sunrise og Discovery - er allerbedst i september, og det er derfor med at udnytte dem, inden det er for sent.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden