0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Braiseret fennikel med quinoa, hvidløg og oliven

Server denne salat som tilbehør til aftensmaden, eller brug den som en selvstændig frokostret. Hvis du ikke kan skaffe quinoa, så brug couscous.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser

1 fennikel
250 g cherrytomater
2 fed hvidløg
1/2 dl olivenolie
1 håndfuld bredbladet persille
2 tsk. chiliflager
10 sorte oliven
2 dl quinoa
1 spsk. tahin
saft fra 1/2 citron
1-2 spsk. vand
salt og peber
4 spsk. pinjekerner

Sådan gør du:

  1. Skær fenniklen ud i tynde skiver. Halver tomaterne, og hak hvidløg fint. Svits fennikel, tomater og hvidløg i olivenolie på en pande, og tilsæt hakket persille, chiliflager, oliven, salt og peber – rør godt rundt, skru ned, og læg låg på. Lad det braisere i ca. 10-15 minutter.
  2. Tilbered quinoaen efter anvisningen på pakken, og lad den køle en smule af. Rør tahin sammen med citronsaft, vand, salt og peber, og vend det i den kogte lune quinoa.
  3. Inden servering vendes quinoa med de braiserede grøntsager og pyntes med ristede pinjekerner og evt. hakket persille.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts