Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Ingen julefrokost uden sild. Her er de krydret med flere af de klassiske julesmage.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Adam Aamanns julefrokostmenu: Stor smag i hver en mundfuld

Kokken Adam Aamann serverer fire lækre retter – en grøn, to med fisk og en med and – for julens gæster. Alle rummer de en vifte af smage og konsistenser, som mætter og fornøjer.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For mig er noget af det allerbedste ved julefrokosten det, som indleder det hele, nemlig sildene. Tit er ’problemet’, at de smager så godt, at jeg næsten kunne nøjes med at spise mig mæt i sildene alene, og det går jo sjældent, da der til de fleste julefrokoster følger et arsenal af retter efter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden