0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kylling med bagte løg

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kylling smager nu af mest, hvis den er stegt på benet. Denne ret er en af de enkleste retter, jeg kender.

Kyllingen saltes og pebres godt indvendig. Løgene pilles, og der skæres et kryds i toppen.

Læg kyllingen i et ovnfast fad omgivet af løgene. Fordel olivenolien over det hele og drys med krydderurter, samt rigelig salt og peber. Hvis du bruger friske krydderurter, skal du nok bruge lidt mere end 3-4 skefulde. Kom fadet i ovnen på 200 grader og steg i ca. 50 minutter eller til kyllingen er mør.

Server med løse ris.