Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

De neutrale kikærter smager rigtig godt, når de er i selskab med krydrede og bagte grøntsager og en god cremet dressing.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fyldig kikærtesalat med aubergine og fetadressing

Kikærter er geniale at bruge i salater, da de både indeholder kostfibre og protein og derfor giver en god og lang mæthed. Denne salat kan sagtens bruges som en måltidssalat, evt. med et godt stykke brød til. Lav endelig en stor portion, og tag resterne med i madpakken dagen efter.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 personer, tilbehør

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden