Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Eva Tram
Foto: Eva Tram
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sommermad: Grillet torsk med nye gulerødder

Retten bliver endnu bedre, hvis den bliver lavet på bål.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

2 personer

Ingredienser

300 g torskefilet

1 citron

2 kviste rosmarin

en håndfuld nye gulerødder

5 kviste timian

olivenolie

salt

Sådan gør du:

  1. Læg torsken i et grillnet sammen med 3 skiver citron og et par kviste timian.
  2. Gulerødderne befris for toppen og vaskes grundigt. Læg dem i grillnettet sammen med fisken og timianen.
  3. Tænd din grill (eller endnu bedre et bål), og vent på intense varme gløder.
  4. Stænk fisk og gulerødder med olivenolie, og drys med salt.
  5. Læg grillnettet direkte i gløderne, og grill et par minutter på hver side.
  6. Tag af varmen, og stænk igen med olivenolie, og krydr med salt.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden