Ingredienser
Marengsbunde
3 æggehvider
1 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft + 2 spsk. til flødeskummet
300 g flormelis
Fyld
1/2 l piskefløde
1 bk. jordbær
1 bk. blåbær
1 bk. hindbær
et par hyldeblomstskærme
1 dl mynte
Sådan gør du:
- Marengsbunde (obs: lang bagetid. Bag dem evt. dagen før, de skal bruges): Pisk æggehviderne luftige, imens du tilsætter flormelis lidt ad gangen. Til allersidst piskes 1 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft ind i marengsen.
- På to bageplader med smurt bagepapir lægger du marengsmassen; til den ene bund bruger du 3/4 af massen, til den anden bruger du resten. Begge skal være på størrelse med en almindelig tallerken. Bag de to bunde ved 110 grader varmluft i 5 timer. Tag dem ud, og lad dem køle helt af.
- Pisk fløden sammen med 2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft til en tyk og cremet flødeskum. Gør bærrene i stand.
- Anretning: Læg den tykkeste marengsbund nederst, og fordel bærrene på den, men gem lidt til toppen.
- Med en ske lægger du generøse mængder af flødeskum oven på bærrene.
- Læg den anden bund på, og giv den et dask med bagsiden af en ske, så den knuses let.
- Fordel mere flødeskum og de resterende bær herpå. Pynt med hyldeblomstskærme og mynte.
- Kagen har bedst af at blive serveret omgående.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter