0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Brug resterne fra i går: Mormors torskesalat med æg, rejer og karse

Torskesalat er en dansk klassiker, som er perfekt at lave af rester: Hvis du har tilberedt en stor portion torsk den ene dag, er det oplagt at plukke den og vende med en creme til torskesalat næste dag. Man kan forfine den ved at skifte de almindelige rejer ud med fjordrejer. Andre fiskerester kan også bruges, bare ikke den fede laks.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Rasmus Grønbech har fået torskesalat, når han har besøgt sine bedsteforældre, en god dansk klassiker, som smager vidunderligt på ristet brød.