0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ikke som den du er vant til: What up, sku' det være en hoddok?

En sammensmeltning af Rasmus Kofoeds kærlighed til Malk de Koijn og dansk rap og planteriget forenet i en hoddok.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Det ligner ikke den 'hotter’, du kværner på vej hjem fra byen. Den er endnu bedre - og sundere.

Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 30 min.

Selleriskiver:
1 skrællet stort knoldselleri (kan erstattes af store salatblade)
olivenolie
citronsaft
havsalt

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.