0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Så kan det ikke gå galt: Skudsikre brunede kartofler

Hvis du også har dårlige erfaringer med brunede kartofler, hvor karamellen ikke vil sidde fast på kartoflerne eller de ender som små stykker kul, har du løsningen er. Lars Sonne-Hansen guider dig til brunede kartofler, som virker.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mie Brinkmann
Foto: Mie Brinkmann

Brune kartofler eller brunede kartofler. Kært barn har mange navne. Her er den bedste opskrift fra Lars Sonne-Hansen.