0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Få opskriften: Hjemmelavet rødkål kan laves flere dage i forvejen

Det er nemt og hurtigt at lave din egen rødkål. Du kan gøre det flere dage i forvejen og dermed have en ting mindre, du skal nå at lave den 24. december.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1 lille rødkål af 1 kg eller ½ større rødkål
2 spsk. olivenolie eller andefedt
175 g rørsukker
2 dl æblejuice eller sød ribssaft
1½-2 dl æbleeddike
1-2 laurbærblade
1-2 skiver appelsin
salt og peber og evt. lidt ekstra sukker og æbleeddike