0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Crostini med græskarricotta

Opskriften er lavet til et flute, men ligger du inde med en rest surdejsbrød, så brug det. Du kan sagtens både riste brødet og lave græskarricotta i god tid. Vent med at samle crostinierne til lige inden servering, så de ikke bliver bløde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø

Nu hvor figensæsonen er slut, kan du i stedet pynte med lidt frisk gedeost, valnødderne og timian.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 8 personer
Arbejdstid: 35 min.
Samlet tid: 45 min.

Valnødder
100 g valnøddekerner
kogende vand
4 spsk. rødvinseddike
2 spsk. honning

Græskarcreme
300 g hokkaido (med skræl, men uden kerner)
olivenolie
hakket hvidløg
200 g ricotta
salt og peber
2-3 spsk. olivenolie

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce