0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sylt auberginerne i forvejen: Toast med syltet aubergine og mozzarella

Det lyder måske mærkeligt at sylte aubergine, men prøv det – det er noget af det skønneste. Lav auberginerne klar i god tid, og opbevar dem mørkt og køligt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 8 personer
Arbejdstid: 1 t. 20 min.
Samlet tid: 2 døgn

Syltede auberginer
2 auberginer
50 g groft salt
4 dl vand
1 1/2 dl hvidvinseddike
2 fed hvidløg, hakkede
1 spsk. hakket oregano
olivenolie

Toast
16 små stykker godt brød
1-2 gode mozzarella
8-12 små tomater
plukket oregano
peber og salt

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce