Nem og lækker weekendforkælelse: Trine Hahnemanns artiskokker med hollandaisedip
Det, man spiser på artiskokkerne, er dækbladene – pas på, de stikker – som vrides af en efter en, og som man dypper i dippen og derefter skraber kødet ud med fortænderne. Til sidst når man ned til den delikate, søde og nøddeagtige blomsterbund, også kaldet artiskokhjertet. Men først må man fjerne det lag af hår, den er dækket af. Så godt med servietter på bordet kan anbefales.
Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningSkønt artiskokker blot er uudsprungne blomsterknopper, ser de lidt fjendtlige ud. Ikke så mærkeligt, for artiskokken er i familie med tidslen.