0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Tarte tatin a la Bocuse

Dette er en lidt lettere tarte tatin end den klassiske, der bages med bunden nedad og derefter vendes forsigtigt. Her er det mere medgørligt, fordi det er portionstærter. En klat cremefraiche er god til.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

portionsæble. I denne mindre udgave af en klassisk Tarte Tatin, karamelliserer æblerne også. I denne version bages bundene og fyldet for sig, og kagen samles efter endt bagning.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

1. Begynd med mørdejen. Mel, flormelis, vaniljesukker og salt blandes, og smørret smuldres i. Dejen samles med æggeblommen. Mørdej skal ikke æltes, kun lige samles, så den hænger sammen. Pak den i film, og lad den hvile i køleskabet.

2. Rul dejen ud til ca. 1/2 cm tykkelse, og udstik 4 ’småkager’ med en diameter, som nøjagtigt passer til formene. Bag de små bunde ved 200 grader i ca. 8-10 minutter på en bageplade. Lad dem køle af. Hvis der er for meget dej, kan resten laves til små småkager, som drysses med lidt perlesukker og bages med. De skal nok blive spist med en kop kaffe en anden dag ...

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts