Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Daniel Hjort
Foto: Daniel Hjort

Filodejskage. Til den originale Tourtiere aux Pommes bruges en arbejdskrævende dej. I denne opskrift udgør en filodej fundamentet – med samme gode resultat.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tourtiere aux pommes

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

En fransk klassiker, som ud over æblerne traditionelt involverer spiritus og en form for strudeldej, der er ekstremt arbejdskræ-vende. I denne opskrift er der brugt en noget mere tilgængeligfilodej – og armagnac. Spis den gerne med lidt is eller parfait til.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden