0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

And på grill

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Grillet. Grill anden og få en sprød skorpe og saftigt kød. Juleduften af æbler og svesker spreder sig, når anden skæres for.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Tag anden ud i god tid, ca. 30 minutter før den skal grilles. Klip vingerne af, tøm anden for indmaden, som gemmes og bruges til saucen.

2. Anden krydres godt med salt og peber udenpå og indeni. Man kan fint fylde anden med æbler/svesker, men for mange fugtige emner kan være med til at forhindre skindet i at blive sprødt.

3. Husk at lukke anden sammen med kødnåle, og bind lårene sammen med kødsnor, som har ligget i vand.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts