Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Sammenspil. Den salte og sprøde flæskesvær er sjov i kombinationen med den letsaltede citrussmag i stenbiderrognen, knoldselleriens bouillon- og umamismag samt de syrlige granatæbler.
Foto: Columbus Leth

Sammenspil. Den salte og sprøde flæskesvær er sjov i kombinationen med den letsaltede citrussmag i stenbiderrognen, knoldselleriens bouillon- og umamismag samt de syrlige granatæbler.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Knoldsellerisalat med stenbider, granatæble, persille og flæskesvær

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det lyder som det særeste sammensurium af dansk mad tilsat granatæble: sprød flæskesvær, knoldselleri og stenbider, men der er salt, sødme, friskhed og syrligt. Citronsaft og en god olivenolie er vigtig for at få retten til at hænge sammen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden