0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan laver du lækker mad af resterne

Kokken viser resteretter, der sparer dig penge og skåner klimaet for overforbrug

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Vi guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vi guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Politikens Stine Berendtzen opsøgte kok og diætist Søren Damgaard med en rynket peberfrugt i tasken for at få hans tip til gode måder at bruge gårsdagens friske råvarer og andre rester til lækker mad.

Søren Damgaard underviser Hotel- og Restaurantskolens elever i madhygiejne og lyser op med et smil da han ser den rynkede peberfrugt.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere