0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kunsten at matche smagen af røg

Vinen må ikke være alt for rig på finesser eller flygtig, hvis den skal hamle op med den rustikke udendørskost.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JOACHIM ADRIAN
Foto: JOACHIM ADRIAN
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi vil ud i haven. Og grillen skal med. Vi vil grille, vi vil sidde under parasollen, vi vil lege sydeuropæere.

Og vi vil også have noget godt at drikke til. Og det er faktisk ikke så ligetil. Altså, at finde egnede vine til udendørs brug i almindelighed og til grillmad i særdeleshed.

Grillmad stiller krav til vinen
At nyde vin udendørs stiller krav til vinen, der serveres. Duften og smagen har det med at diffundere, også i vindstille. Så der skal være ganske meget blæs på, for at man får en fuld oplevelse.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere