0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Giv morgenbrødet nyt liv i det nye år

Carsten Kyster gør op med traditionerne med cowboytortilla, kokostoast og ristet rugbrød med ost og sødt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
COLUMBUS LETH
Foto: COLUMBUS LETH
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De fleste er ekstremt konservative, når det gælder morgenmaden.

Vi sidder på de samme pladser, kaffekoppen står der, hvor den altid har stået, på tallerknen ligger to stykker toastbrød, en med ost og en med syltetøj – den samme jordbærmarmelade som sidste uge – og måske er der diverse ’cereal-produkter’ såsom cornflakes med mælk eller yoghurt.

Det sjove er, at jeg også ser det mønster på mine rejser især i Asien, hvor jeg har en svaghed for gode hoteller. De kan virkelig sætte en morgenmadsbuffet op, som får jorden til at skælve.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere