»Du skal have tålmodighed. Du kan ikke skynde dig med chokolade. Både ved temperering, og når du overtrækker, kræver det ro«, forklarer chocolatier Rasmus Olsen.
Foto: Miriam Dalsgaard

»Du skal have tålmodighed. Du kan ikke skynde dig med chokolade. Både ved temperering, og når du overtrækker, kræver det ro«, forklarer chocolatier Rasmus Olsen.

Temperering af den skrøbelige chokolade: 30 års forgæves jagt på den perfekte konfekt er slut

Min far og jeg vil gerne, men kan ikke. Skabe den flotteste blanke julekonfekt med det berømte 'knæk' i chokoladen. Vi har jagtet det perfekte stykke, siden jeg var stor dreng, og prøvet alt, læst alt, købt alt. Uden held. I år går vi professionelt.

FOR ABONNENTER

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce