0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ugens vintest: Fin østrigsk rødvin

Jeg har det normalt svært med østrigsk rødvin. De er tit for voldsomme med høj alkohol, for meget fad, for rige og søde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG
Vinguider - billig
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vinguider - billig
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den er lavet på den lokale drue zweigelt (det lyder sjovt med østrigsk accent!). Meget madegnet.

Frisk kan man ikke kalde gewurztramineren, men kvaliteten fejler ikke noget – og er man lidt opfindsom i matchningen med maden, giver den god mening.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere