0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er de bedste vine til årets svampe

Efterårets svampe gør sig ualmindelig godt på et stykke ristet brød eller i en flødebaseret sauce.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
AP Photo/Katharine Kimball
Foto: AP Photo/Katharine Kimball

Svampetid. Svampe som karljohan og andre rørhatte har en dyb smag, som passer godt sammen med vine med power. Det kunne for eksempel være en hvid bourgogne, der indeholder tilstrækkelig med syre og har den rette kombination af kraft og friskhed.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER