Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

AP Photo/Katharine Kimball
Foto: AP Photo/Katharine Kimball

Svampetid. Svampe som karljohan og andre rørhatte har en dyb smag, som passer godt sammen med vine med power. Det kunne for eksempel være en hvid bourgogne, der indeholder tilstrækkelig med syre og har den rette kombination af kraft og friskhed.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er de bedste vine til årets svampe

Efterårets svampe gør sig ualmindelig godt på et stykke ristet brød eller i en flødebaseret sauce.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I skrivende stund har efteråret for alvor meldt sin ankomst her i det svenske. Uden for vinduet rusker det voldsomt i træerne, og termometeret når kun akkurat op på to cifre.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden