0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er vinene, du skal drikke til eksotisk og vildt krydret mad

Vinanmelder guider til de rigtige vinvalg til fem af de populære verdenskøkkener.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 JAN GRARUP
Foto: JAN GRARUP

Krydret. Går man til fjerne egne, finder man køkkener, som stiller helt andre krav til sammensætningen af mad og vin.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De fleste er nok på rimelig sikker grund, når der skal vælges vin til vores ’egen’ mad – den europæiske.

Gennem århundreder er drikkevarer og mad opstået og udviklet sammen. Vinens plads har rimeligvis været betinget af, at de klimatiske betingelser har været til stede.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce