0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Danske druer er begyndt at vise format

Dansk vin har udstået sin læretid, og især de grønne druer trives i det danske klima. Det resulterer i flere spændende hvidvine af god kvalitet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Adrian Joachim
Foto: Adrian Joachim

Stokkevis. I den kalkholdige jord på Dyrehøj Vingård har den tidligere svinebonde Tom Christensen plantet ca. 25.000 vinstokke. Den grønne drue solaris udgør en tredjedel.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forleden landede en flot 225-siders vinbog på mit bord.

Det er der qua mit job naturligvis ikke noget mærkværdigt ved, men denne var bemærkelsesværdig. Den handlede nemlig om dansk vin. Om dansk vinhistorie, druesorter i Danmark, de danske vinzoner og, ikke mindst, om et stort udvalg af danske vinproducenter.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts