0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vintesten: Gå efter Valpolicella

Valget blandt ugens rødvine står mellem de slanke, stramme og knap så frugtdrevne varianter og de bløde, sødmefulde og fyldige typer. De første er bedst med mad, mens de andre kan nydes alene.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mathias Christensen (arkiv)
Foto: Mathias Christensen (arkiv)

Gryderetter. Der er vin til årstidens varme gryderetter i denne uges vintest.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER


Let og superfrisk vin med en smule sødme til at balancere den høje syre. Enkel, frugtdomineret stil med lidt pæretoner og blomstret duft. Til aperitif eller lette skaldyr.





Middelfyldig, velbalanceret vin med en smule tannin og tørt, rankt udtryk. Toner af sure kirsebær, tobak og grafit. Vokser med iltning og til mad, f.eks. lammeculotte.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter