Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

Signe Molde - ekspert i ulideligt pinlige situationer

Signe Molde kan kunsten at holde masken. Uanset om det er statsministeren, politiet eller andre af samfundets autoriteter, hun står overfor, er den 39-årige komiker og tv-vært ekspert i at lade en situation udvikle sig til det ulideligt pinlige. Der hvor alle andre ville knække. Men det er først der, det bliver rigtig sjovt.

FOR ABONNENTER

Der er de der minutter ved en begravelse, inden selve den kirkelige handling går i gang. Hvor de sørgende ankommer og finder deres plads i kirken. Man nikker måske til dem, man genkender, giver et hurtigt kram, før man sætter sig. Stille, andægtigt, i respekt for situationen. Stilhed – det er nøgleordet.

For tre år siden sad Signe Molde dér. Stille, til en begravelse, på en kirkebænk mellem sine forældre i det tyste kirkerum.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden