0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

»Jeg besluttede at finde en hvid mand«

Myndighederne tror ikke på, at ghanesiske Linda Akrasi på 32 er forelsket i danske Bo Kirkegaard på 62 år. De tror, hun er forelsket i hans land. Så nu er parret flyttet til Sverige.

FOR ABONNENTER

Du er 62 år, Bo. Du har Parkinsons. Du er invalidepensionist. Der er ikke en kinamands chance for, at afrikanske Linda på 32 år fra Ghana ville have dig under normale omstændigheder. Det er ikke dig, hun er forelsket i. Det er dit land. Men du er blind af kærlighed. Derfor bestemmer vi, at du og din ægtefælle ikke må bo i Danmark. Det er for dit eget bedste. Det kan godt være, du har sommerhus, at du er sikret en pension på 315.000 kroner hvert år resten af dit liv, og at du kan forsørge Linda. Men du ser ikke klart.

Sådan skriver Udlændingestyrelsen ikke i afslaget på familiesammenføring til Linda Akrasi. For sådan skriver myndigheder ikke. Men reelt er det det, der står. Begrundelsen lyder let sammentrukket sådan her:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu