0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
KLINT PETER
Foto: KLINT PETER

Tænk ud af boksen, drøm!

Fem dage med Alternativet (2). Kunstnere i alle bestyrelser. Kunst og kultur i den bedste sendetid. Lad kunstnere betale skat i værker. Fantasien slippes løs, da det nye parti inviterer til brainstorm om sin kommende kunst- og kulturpolitik. Bagefter frygter en af deltagerne, at det hele har været skuespil, og at han ikke bliver reelt involveret.

FOR ABONNENTER

En tidlig torsdag aften mødes 22 mennesker i en gammel, slidt bygning nær S-togsstationen Enghave. Iværksætterhuset Kph lægger rum til det første åbne folkemøde om Alternativets kunst- og kulturpolitik, i partiregi kendt som et politisk laboratorium.

Fabrikkens gamle stengulv er både hvidt og slidt. Bølgede, farvede rispapirlamper hænger ned fra loftet. Borde og bænke i det åbne lokale er hastigt flikket sammen i lys krydsfiner. Mandariner, æbler, figner, rosiner og peanuts er lagt frem, det samme er fem ark papir, et til hvert af bordene: Fem mål og udfordringer på vejen mod Alternativets kunst- og kulturpolitik.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu