0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Herskind
Foto: Jens Herskind

'Mad Men' siger farvel og tak

Sidste sæson af den hypede 60’er-nostalgiserie ’Mad Men’ har premiere søndag 5. april. Hjembyen New York er gået amok i afskedsarrangementer og inviterer på museumsudstilling, seriemaraton og skulpturafsløring.

FOR ABONNENTER

I otte år har vi fulgt de hårdtarbejdende og ditto drikkende reklamefolk på bureauet Sterling Cooper på Madison Avenue i 1960’ernes New York. Vi har fulgt den stræbsomme Peggy Olsons opstigning fra sekretær til cheftekstforfatter, den hemmelighedsfulde, sexede og geniale Don Drapers professionelle, personlige og moralske forfald og hans hustru, Betty Drapers, udvikling fra frustreret forstadsfrue til lidt mindre frustreret politikerfrue.

Vi har nydt kjolerne, håret, cigarerne, chefsekretær Joan Holloways timeglasfigur og Don Drapers powerjakkesæt og maskuline udstråling. Vi er blevet forargede over affærer og sexchikane og har længtes efter den politisk ukorrekte tid, hvor man kunne tylle old fashioned-drinks før frokost, ryge på alle restauranter og bede børnene om at holde kæft og se fjernsyn.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu