Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Christina Sonet. Foto: AP
Foto: Christina Sonet. Foto: AP

Doku-dramaet fortsætter

True crime-serien 'Making a Murderer' fra Netflix diskuteres vidt og bredt, og seriens virkelige mennesker nyder helte- og skurkestatus. Og så har serien affødt en støttesang i rapform.

FOR ABONNENTER

Steven Avery har begået røveri. Han har mishandlet dyr. Han har siddet i fængsel for drabsforsøg og en grov voldtægt, som han godt nok ikke havde begået og siden også blev frikendt for. Efter 18 år bag tremmer. Han lever sammen med sin store familie på samfundets bund i den amerikanske delstat Wisconsin, da han på ny bliver mistænkt i en brutal sag om drab på en ung fotograf, Teresa Halbach, og det ender med, at både han og hans mentalt tilbagestående nevø, Brendan Dassey, bliver idømt livsvarigt fængsel. Brendan med mulighed for prøveløsladelse i 2048, Steven uden mulighed for nogen form for prøveløsladelse.

Steven Averys historie ville næppe være kendt uden for hans hjemstavn, Manitowoc County i Wisconsin, hvis ikke det var for Netflix-serien ’Making af Murderer’. Her rulles hans kamp mod retsvæsenet op i en 10 timer lang tv-serie, hvor seriens mange fans hurtigt har udnævnt Avery og hans advokater, Dean Strang og Jerome Buting, til helte, og sagens anklagere, Ken Kratz og Thomas Fallon, til skurke og repræsentanter for det store stygge retssystem.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden