0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Michael Brammer har sat sit atelier op på Christiansborg, i et lokale, som Alternativet har stillet til rådighed for ham. Det har været så godt for ham og Alternativets politikere, at han ønsker, at alle partier får deres egen huskunstner. Kilde: politiken.tv / Foto og klip: Jakob Kyed Jakobsen

Hvad skal politikerne egentlig med en kunstner på Christiansborg?

Man kan skaffe flere stemmer, hævder Michael Brammer, der i fire måneder har været huskunstner hos Alternativet. Her har han forsøgt at bidrage med fantasi og energi til politikernes »lidt støvede verden«. Nu gælder det Liberal Alliance, der er klar til at overtage Brammer. Som i øvrigt har lavet en komplet liste med kunstnere, som han mener, de enkelte partier på Christiansborg bør samarbejde med.

FOR ABONNENTER

Michael Brammer havde knap nok nået at sætte sit staffeli op på Christiansborg tilbage i oktober, før de første nyheds- og konflikthungrende journalister var på pletten.

»Jeg er jo vant til, at journalister spørger ind til »hvad handler værket om«. Det gjorde de ikke – de røg bare frem: »Hvad har det kostet?«, gengiver Michael Brammer og fortsætter sin erindring om snakken med journalisterne:

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement