Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Richard Gray/PA Photos
Foto: Richard Gray/PA Photos

Når kærligheden bliver til kviksand

I fem år levede Sharon Van Etten sammen med en mand, der tævede kraften ud af hende både fysisk og psykisk. I dag er hun sluppet væk fra volden. Men hun bearbejder stadig de dunkle år i sine sange.

FOR ABONNENTER

På omslaget til Sharon Van Ettens seneste album, ’Are We There’, kan man se det, der blev åbningen til et skelsættende eventyr i hendes liv og i hendes sangskrivning. Et sorthvidt fotografi af en kvinde, som læner sig ud ad et bilvindue med sit lange hår hængende løst. Sharon Van Etten tog billedet en af de sidste dage, hun boede i den lille by Murfreesburo i Tennessee i 2004. Det forestiller hendes bedste veninde fra de fem år, hvor Sharon Van Etten dels solgte kaffe og plader i butik i byen, dels levede i et voldeligt forhold.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden