Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Vi er en stærk generation, og vi er villige til et opgør

Arrangerede ægteskaber, social kontrol og løgne. Den virkelighed fortæller unge med indvandrerbaggrund om i en ny dokumentarserie på DR 2. Vi har mødt Muna og Moe, der her for første gang står frem med deres historie.

FOR ABONNENTER

Muna løber. Under et halvtag, så hun ikke sætter fodspor i sneen, der dækker jorden denne vintermorgen. Hele natten har hun siddet og set snefnuggene falde uden for sit vindue i etageejendommen, hvor hun bor med sin familie. Hun har ikke sovet et øjeblik. Hun har bare røget den ene cigaret efter den anden, mens hun har tænkt over, hvad hun skulle gøre.

I tre måneder har lejligheden været et fængsel for hende. Siden hendes mor fandt ud af, at hun har en dansk kæreste, har Muna ikke fået lov til at gå uden for en dør uden at have sine brødre med.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden