0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Francois Duhamel
Foto: Francois Duhamel

Michael Fassbender og Seth Rogen som hhv. Steve Jobs og hans makker Steve Wozniacki i 'Steve Jobs'.

»Jeg måtte prøve at forstå, hvad der fik hele verden til at sørge over Jobs’ død på en måde, vi ikke har set siden John Lennon«

Manuskriptforfatter Aaron Sorkin har speciale i backstagedramaer om magtens mænd og fodsoldater, der taler i lyntempo med retorisk schwung, kvikke bemærkninger og belærende monologer. I ’Steve Jobs’ går han bogstaveligt talt bag kulisserne på tre af Apple-guruens produktlanceringer.

FOR ABONNENTER

Steve Jobs vender sig mod sin loyale marketingchef, Joanna Hoffman. Der er få minutter til, at han skal præsentere Apples nye satsning, iMac-computeren til en fuld sal i San Francisco Symphony Hall. Han har lige haft et opgør med sin gamle makker Steve Wozniack midt på scenen under prøven. Hans chefingeniør Andy Hertzfeld har meddelt, at han aldrig har brudt sig om ham, og hans datter Lisa gider ikke snakke med ham.

»Det er, som om 5 minutter før hver lancering går alle på bar, drikker sig fulde og skal absolut fortælle mig, hvad de virkelig mener«, klager han.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Jonathan Ernst/Ritzau Scanpix

  USA står over for et historisk vigtigt valg midt i coronakrisen. Og mens den demokratiske præsidentkandidat, Joe Biden, overhaler Trump i alle målinger, påstår præsidenten, at valgsystemet er korrupt, og at brevstemmer vil føre til massivt valgfusk. Trump sår tvivl om demokratiet, mens demonstranter tørner sammen i de amerikanske gader, så de mest bekymrede begynder at tale om borgerkrig.

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

Forsiden