0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Michael Probst/AP Photo/AP
Foto: Michael Probst/AP Photo/AP

Sepp Blatter på toppen af verden

I 2004 interviewede Politikens Kristine Wilkens Sepp Blatter, som også den gang blev beskyldt for korruption, og som tilbage i 2002 blev forsøgt væltet som præsident for Det Internationale Fodbold Forbund (FIFA). Han overlevede som bekendt - indtil i går.

FOR ABONNENTER

Udlejningsbilen kører i lavt gear. Vi har propper i ørene. Og mens de smalle veje med de mondæne villaer bugter sig stejlt op ad bjerget, bliver Zürich mindre og mindre og udsigten over den schweiziske by større og større. Også selv om tågen sætter et gråt og kedeligt aftryk.

Her på toppen af verden, for enden af Hitzigweg, finder man FIFA House. Beklædt med aflange plakater med berømte fodboldspillere, der markerer fodboldforbundets 100-årige jubilæum. Placeret mellem nyklippede buske og velklippede græsplæner, som er næsten ryddet for visne brune blade.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts