0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
ALS ROALD/Politiken-Tegning
Foto: ALS ROALD/Politiken-Tegning

Olympiske lege og stolelege

Ole Rasmussen ser tilbage på en uge, hvor der var fokus på Putins stædige forsøg på at vriste sig fri af klimabælternes snærende bånd. Og hvor eks-kommunisten Ole Sohn havde så megen fart på ind i Socialdemokraterne, at han endte helt ude på partiets højrefløj.

FOR ABONNENTER

Skadefryd er en grim ting, men der skal nu nok have været nogle, der godtede sig en lille smule, da Vladimir Putins olympiske vinterlege viste sig at være knap så velorganiserede, som den russiske statsleder, storvildtjæger, elitesportsmand, dyretæmmer m.m. gerne ville give indtryk af.

Dagen før åbningsceremonien gik den olympiske fakkel ud, da borgmesteren i Sotji løb med den, og ifølge de første frontberetninger er hotellerne i OL-byen hverken helt eller halvt klar. Et af stederne var lobbyen ikke bygget færdig, så gæsterne måtte henvende sig i personalets soverum for at få udleveret deres nøgler. På et andet hotel var der kun lagt gulve og sat lofter op i udvalgte områder, og gæsterne blev advaret om, at hvis det på et tidspunkt skulle lykkes at skaffe vand i hanerne, ville det være uklogt at vaske sig i ansigtet med det, fordi det var sundhedsfarligt.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement