Flade elbiler, grønne speedsnakkere, knælende fodboldspillere og klamme mandsjournalister
Ole Rasmussen ser tilbage på en uge, hvor elbilerne ikke rigtig kom ud af stedet, et nyt grønt parti så dagens lys, danske mediekvinder sagde fra over for sexisme, mændenes landshold gik i knæ og ungdommen fik skylden for den tiltagende coronasmitte.
Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Politikens journalister samler hver hverdagsmorgen de vigtigste nyheder - direkte i din indbakke. Udsendes alle hverdage.Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet Politiken Morgen.
Begejstringen var godt nok ikke overvældende i ugens store debat om elbiler.
Det sjoveste var nok, at formanden for Elbilkommissionen rent faktisk hed Anders Eldrup. Ellers var der ikke meget at grine af, da den tidligere departements- og Dong-chef fremlagde sine og eksperternes bud på fremtidens grønne trafik.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Instrukssagen ender med en rigsretssag mod tidligere integrationsminister Inger Støjberg (V). Det er første rigsretssag efter tamilsagen, der i 1993 kostede Poul Schlüter statsministerposten.
Musikeren Branco var drengen fra blokkene i Albertslund, der både lavede musik og penge på gaden. En dag blev hans bil gennemhullet af 15 skud. Og så tog Brancos liv en ny retning.
I Danmark har vi været alt for dårlige til at spore coronasmitten. Nu prøver regeringen at indhente det tabte. Men hvorfor har lande som Norge og Finland været bedre end os til at bryde smittekæderne? Og hvad der skal til, før vi igen kan åbne samfundet?