Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Det Etiske Råd
Foto: Det Etiske Råd

Som formand for Det Etiske Råd vil Anne-Marie Axø Gerdes blandt andet sætte fokus på, om personalet på landets sygehuse har tid til at være omsorgsfulde over for patienterne.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny formand for Det Etiske Råd: Tænk ikke for meget på sygdom og død. Lev, mens du kan

Overlæge Anne-Marie Axø Gerdes tiltræder 15. februar som formand for Det Etiske Råd. Omsorg i sundhedsvæsnet, psykisk syge kriminelle og Big Data står på dagsordenen.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Viden er godt, men kan også flå sjælen til blods. Vidste du for eksempel, kære læser, at hvis du lod din arvemasse undersøge til bunds, ville der formentlig dukke flere hundrede genvarianter op, som potentielt kan gøre dig syg? Med tryk på kan. Det er heldigvis langtfra sikkert, at du får en af de sygdomme, men din gensammensætning øger bare risikoen for det. Så når du en dag mister balancen og snubler over en kantsten, vil du måske tænke: Er det nu? Sker det, som altid har været forudbestemt? Hvor længe har jeg igen, inden førligheden er forvitret?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden