0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nekrolog: Han var paven af fransk mad

Paul Bocuse fornyede det franske køkken, har inspireret og uddannet utallige mesterkokke og levede et liv fyldt med elskerinder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Bc Kv Lc/AP
Foto: Bc Kv Lc/AP

Her posserer Paul Bocuse på restaurant L'Auberge du Pont de Collonges i anledning af sin 90-års fødselsdag. Mens han var kendt for fornemme og dyre retter som trøffelsuppe, var hans egen livret en god ‘Pot-au-Feu’ (kødstuvning).

Dødsfald
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dødsfald
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med Paul Bocuse blev kokken en kunstner. Én, der trådte ud af køkkenet og hilste på gæsterne og stolt præsenterede sine kreationer.

Og som én, der fornyede fransk gastronomi og inspirerede kokke over hele verden.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere