Her posserer Paul Bocuse på restaurant L'Auberge du Pont de Collonges i anledning af sin 90-års fødselsdag. Mens han var kendt for fornemme og dyre retter som trøffelsuppe, var hans egen livret en god ‘Pot-au-Feu’ (kødstuvning).
Foto: Bc Kv Lc/AP

Her posserer Paul Bocuse på restaurant L'Auberge du Pont de Collonges i anledning af sin 90-års fødselsdag. Mens han var kendt for fornemme og dyre retter som trøffelsuppe, var hans egen livret en god ‘Pot-au-Feu’ (kødstuvning).

Dødsfald

Nekrolog: Han var paven af fransk mad

Paul Bocuse fornyede det franske køkken, har inspireret og uddannet utallige mesterkokke og levede et liv fyldt med elskerinder.

Dødsfald
FOR ABONNENTER

Med Paul Bocuse blev kokken en kunstner. Én, der trådte ud af køkkenet og hilste på gæsterne og stolt præsenterede sine kreationer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

For abonnenter

Forsiden