Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Morten Langkilde
Foto: Morten Langkilde

Også i 1988 var Morten Frost med i All England Mesterskaberne i badminton. Her spiller han mod Eddy Kurniawan fra Indonesien.

Fødselsdage
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Verdensmester uden titlen: Den danske badmintonstjerne Morten Frost fylder 60

I tolv år var han i top-3 på verdensranglisten og i syv år nr. 1.

Fødselsdage
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Morten Frost vil nok endnu en gang sidde og forbande fødselsdagsomtalerne, når de i anledning af de runde 60 år i morgen igen vil konstatere, at han på et tidspunkt var den bedste badmintonspiller i verden, der aldrig blev verdensmester. Men når det er sagt, vil han nok inderst inde som det konkurrencemenneske, han var og er, anerkende, at sådan er det nu engang. Man kan ikke altid vinde, og trøsten må da også være, at han er gået over i historien som en fantastisk badmintonspiller, der har inspireret flere generationer af unge til at dyrke det fascinerende spil med ketsjer og fjerbold ikke blot i Danmark, men verden over.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Leonhard Foeger/Ritzau Scanpix

  Eliud Kipchoge løb i denne måned som den første nogensinde en maraton på under to timer. Men trods bedriften, er det hans sko, der er løbet med opmærksomheden. På de kenyanske fødder sad nemlig Nikes nyeste supersko - sko, der beviseligt får løbere til at løbe hurtigere. Er det snyd? Og hvorfor er de sko så gode?

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden