Vært på Fox News Trish Regan (t.h.)   sammenlignede i august Danmark med Venezuela og karakteriserede danskere for at være et folkefærd, hvor få arbejder eller færdiggør deres studier. På den baggrund luner det, at justerede tal nu viser, at dansk velstand er vokset mere end USA's siden finanskrisen, mener finansordfører Jacob Jensen (V).
Foto: Chuck Burton/AP

Vært på Fox News Trish Regan (t.h.) sammenlignede i august Danmark med Venezuela og karakteriserede danskere for at være et folkefærd, hvor få arbejder eller færdiggør deres studier. På den baggrund luner det, at justerede tal nu viser, at dansk velstand er vokset mere end USA's siden finanskrisen, mener finansordfører Jacob Jensen (V).

Global økonomi

Danmarks velstand er steget mere end USA's efter krisen

7. november kom det frem, at dansk vækst var målt for lavt, blandt andet grundet en regnefejl. Nu viser en analyse af de nye tal, at Danmarks velstand er steget markant efter krisen.

Global økonomi
FOR ABONNENTER

Hidtil har det heddet sig, at dansk økonomi havde svært ved at rejse sig efter krisen. Nu viser det sig, at Danmarks velstand er steget mere end i lande, vi normalt sammenligner os med.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce