Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mikkel Rønnau
Foto: Mikkel Rønnau
I jaguarens fodspor
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klimaforandringer, narkokrig og truede dyrearter: Mød de mennesker, der kæmper for regnskoven med livet som indsats (1:5)

Tag med på en lydrejse ind i en af verdens mest uberørte regnskove og kom tæt på kræfterne, der truer skoven og dem, der prøver at passe på den. Narkobønderne forvandler store jungleområder til lovløse sletter og fjerner alt, hvad der står i vejen for dem: træer, dyr og mennesker.

I jaguarens fodspor
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rejsen starter i det Nordlige Honduras ud til Det Caribiske Hav. Med på rejsen er to soldater og to biologer. Biologen Franklin Castaneda fra organisationen Panthera holder øje med jaguarbestanden i Honduras. Et farligt job i junglen, hvor narkokarteller og illegale bønder huserer. I de seneste år er antallet af miljøaktivister, som er blevet dræbt, steget voldsomt, og værst står det til i Central- og Sydamerika. Og jeg har ikke taget mange skridt i junglen, før jeg møder en, der har været tæt på at betale den højeste pris for at ville passe på naturen.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden