0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lyt til Ibyens Brevkasse: »Tinder er en app for kujoner«

Denne sommer redder Ibyens Kærlighedsbrevkasse romantikken. Brevkasseredaktør Felix Thorsen Katzenelson inviterer over fire fredage forskellige gæster ind i podcaststudiet for at svare på store og små kærlighedsspørgsmål.Tredje afsnit handler om den digitaliserede datingjungle.

Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ibyens Kærlighedsbrevkasse

Ibyens brevkasse #3: »Tinder er en app for kujoner«
Ibyens brevkasse #3: »Tinder er en app for kujoner«

Henter…

Velkommen på kødmarkedet, er du klar til at blive vurderet?

Sådan kan det godt føles, når man skal forsøge at date i 2019. Det har måske aldrig været nemmere at få kontakt til et andet menneske, men det kan føles svært rent faktisk at møde nogen. Gudskelov er Dr. Love klar med gode råd og advarsler, når turen går til datingjunglen.

Han har allieret sig med en række serial-daters: manuskriptforfatter og serieskaber Mads Rosenkrantz Grage, arkitekt Emilie Nieves og skribenten Hinda Olad.

Man skal også huske det er en app for kujoner. Det er jo for os der ikke gider gå hen til nogen i baren og sige »må jeg ikke få dit nummer?«

Sammen svarer panelet blandt andet på spørgsmål om, hvor mange du må date på een gang, om man skal give dårlige første dates en chance til, og så selvfølgelig en hel masse om datingappen Tinder, som blandt andet får denne beskrivelse med på vejen:

»Man skal også huske det er en app for kujoner. Det er jo for os der ikke gider gå hen til nogen i baren og sige »må jeg ikke få dit nummer?«, og det er jo så 60 % af jordens befolkning formentlig, men det betyder også, at der er rigtig mange, der laver strudsen, når der er en konflikt«.

Sådan lyder det fra skaberen af serien ’Yes No Maybe’ Mads Rosenkrantz Grage, der selv har stor erfaring med Tinder.

Lyt med og ryk frem i algoritmen!

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?