0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Lyt til Ibyens Brevkasse: »Tinder er en app for kujoner«

Denne sommer redder Ibyens Kærlighedsbrevkasse romantikken. Brevkasseredaktør Felix Thorsen Katzenelson inviterer over fire fredage forskellige gæster ind i podcaststudiet for at svare på store og små kærlighedsspørgsmål.Tredje afsnit handler om den digitaliserede datingjungle.

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ibyens Kærlighedsbrevkasse

Ibyens brevkasse #3: »Tinder er en app for kujoner«
Ibyens brevkasse #3: »Tinder er en app for kujoner«

Henter…

Velkommen på kødmarkedet, er du klar til at blive vurderet?

Sådan kan det godt føles, når man skal forsøge at date i 2019. Det har måske aldrig været nemmere at få kontakt til et andet menneske, men det kan føles svært rent faktisk at møde nogen. Gudskelov er Dr. Love klar med gode råd og advarsler, når turen går til datingjunglen.

Han har allieret sig med en række serial-daters: manuskriptforfatter og serieskaber Mads Rosenkrantz Grage, arkitekt Emilie Nieves og skribenten Hinda Olad.

Man skal også huske det er en app for kujoner. Det er jo for os der ikke gider gå hen til nogen i baren og sige »må jeg ikke få dit nummer?«

Sammen svarer panelet blandt andet på spørgsmål om, hvor mange du må date på een gang, om man skal give dårlige første dates en chance til, og så selvfølgelig en hel masse om datingappen Tinder, som blandt andet får denne beskrivelse med på vejen:

»Man skal også huske det er en app for kujoner. Det er jo for os der ikke gider gå hen til nogen i baren og sige »må jeg ikke få dit nummer?«, og det er jo så 60 % af jordens befolkning formentlig, men det betyder også, at der er rigtig mange, der laver strudsen, når der er en konflikt«.

Sådan lyder det fra skaberen af serien ’Yes No Maybe’ Mads Rosenkrantz Grage, der selv har stor erfaring med Tinder.

Lyt med og ryk frem i algoritmen!

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts