0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Bogfolk: »Per har fået lov at aflevere hele sin person til mig«

Bogfolk har inviteret Erik Steffensen i studiet til en snak om sin nyeste biografi ’At trække en streg - Per Kirkeby liv og værk’, som giver et helt særligt indblik i kunstnerens liv. Lyt med og bliv klogere på en af Danmarks største nulevende kunstner og få derudover Jes Stein Pedersens kvalificerede guide til Louisiana Literature.

ADRIAN JOACHIM
Foto: ADRIAN JOACHIM
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bogfolk

#84: Tæt på Per Kirkeby og din guide til Louisiana Literature
#84: Tæt på Per Kirkeby og din guide til Louisiana Literature

Henter…

Det hele starter med en opringning: Kirkeby fortæller over telefonen, at han har lagt penslerne på hylden. Ved opringningen starter det, som Steffensen ikke vil kalde et projekt, »fordi det er et liv...«.

Steffensen og Kirkeby har kendt hinanden siden midten af firserne – men på afstand. Nuhar Steffensen på Kirkebys opfordring skrevet, hvad Jes Stein Pedersen kalder »Den storebog om Kirkeby«. I ugens Bogfolk tager Erik Steffensen dig med igennem Kirkebysliv: Kunst, sygdom, ægteskaber og ungdomsår. Med Steffensens bog får vi et helt særligtindblik i Per Kirkebys liv, fordi bogen er en sammenvævning af Steffensensskildring og Kirkebys private fotos, dagbøger og noter. Men hvor langt ind i hans private liv børman komme, hvis man vil forstå hans kunst?

Til slut vil JesStein Pedersen komme med sin top ni over forfattere, der skal opleves på Louisiana Literature.Listen spænder bredt - både Chris Kraus, Colson Whitehead og SvetlanaAleksijevitj skal ifølge vores litteraturredaktør opleves på den litterærefestival.


Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts