Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
George Brich/AP
Foto: George Brich/AP

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Henry Millers drøm om den totale frigørelse

I denne uge skal det handle om Henry Miller. Derfor har vi besøg af Finn Jensen, der har skrevet tre bøger om den amerikanske forfatter. Miller er blandt andet kendt for sine autobiografiske værker og hans kamp for den seksuelle frigørelse.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

#91: Henry Miller
#91: Henry Miller

Henter…

Men i denne uges Bogfolk hylder vi Miller, der tilhører samme generation som Ernest Hemingway og F. Scott Fitzgerald, for mere end det og anerkender ham som en banebrydende modernistisk forfatter.

Henry Miller er af mange kendt som en vulgærforfatter, en sexprofet, der skrev om sig selv. Hans forfatterskab har delt vandene, blandt andet på grund af hans måder at beskrive kvinder og sex på.

Finn Jensen, der er en ægte Henry Miller-nørd har skrevet tre bøger om Miller, og netop nu er han aktuel med bogen ‘Manden i byen’, der beskriver hvordan den stemme, Miller fandt i Paris, blev til.

Lyt med og hør hvordan litterære ikoner som Suzanne Brøgger og Erica Jong vakte Finn Jensens interesse for netop Henry Miller.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden