0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Illustration: Ida Mortensen/Politiken

Nyt podcast-afsnit: Det var næsten en bedre følelse at droppe ud af universitetet end at komme ind

Flere tusind dropper hvert år ud af videregående uddannelser. Alligevel kan det føles som et nederlag og en stressfaktor. For de medvirkende i dette andet afsnit af podcastserien ’Cand.hvad.nu’ måtte de forbi et par uddannelser, før de landede rigtigt.

Det var næsten en bedre følelse at droppe ud af universitetet end at komme ind. Sådan forklarer 32-årige Rasmus Brudsø sin noget bøvlede vej gennem uddannelsessystemet.

I dag arbejder han som vvs-installatør. Men først var han forbi to forkerte uddannelser og en unødvendig gymnasieuddannelse.

Og hvad gør man så, når tvivlen melder sig? Og hvordan finder man egentlig ud af, hvad der er den rigtige livsvej for én?

For afsnittets anden medvirkende, 32-årige Caroline Have, skulle der et job som projektleder i reklamebranchen til, før det gik op for hende, at hun faktisk slet ikke ville ofre sit privatliv for en masse overarbejdstimer p