Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Donutmodellen #3: Mangfoldighed i toppen skaber vækst på bundlinjen

Lyt med, når startuppet GoGetty skal overbevise investorerne om, at netop deres digitale platform er det sted, alle arbejdsgivere bør være.

Donutmodellen

Flere undersøgelser viser, at diversitet i en virksomheds øverste ledelse afspejler sig positivt på bundlinjen. Og selvom køn er et af de mest betydningsfulde parametre i den sammenhæng, ses der stadig langt flere mænd end kvinder i toplederstillinger og på tunge bestyrelsesposter.

GoGetty er en online social platform, der gør kønsdiversitet og inklusion på de øverste poster i danske virksomheder transparent og målbar. Ewelina Reszke og Helene Aagaard, der står bag virksomheden, beskriver platformen som en kombination af LinkedIn og Trustpilot, hvor firmaer får point efter, hvor ambitiøse de er på diversitetsområdet. Med GoGetty satser de to iværksættere på at skubbe positivt på udviklingsprocesser for diversitet og mangfoldighed og dermed ligestilling og lighed på lang sigt.

Investorerne kan sagtens se ideen i Ewelina og Helenes projekt, men er det for let for en stor spiller som LinkedIn lynhurtigt at kopiere GoGettys diversitet score og tilføje den på deres allerede succesfulde platform?

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden