0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Fabrizio Bensch/Ritzau Scanpix
Foto: Fabrizio Bensch/Ritzau Scanpix

A combination picture shows (top) West Berlin citizens continuing their vigil atop the Berlin Wall in front of the Brandeburg Gate in Berlin, Germany, in this November 10, 1989 file photo, and (bottom) the Brandenburg Gate in Berlin, Germany, October 30, 2019. On November 9th Germany will mark the 30th anniversary of the fall of the Berlin Wall (Berliner Mauer) in 1989. REUTERS/Fabrizio Bensch

Du lytter til Politiken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

8. november: DDR er væk, men de unge er stadig østtyske og vrede

Hør dagens afsnit af ’Du lytter til Politiken’.

Du lytter til Politiken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) LæstI morgen er det 30 år siden, Berlin-muren faldt. Pigtråden, projektørerne og betonbarrieren er væk, men i tyskernes hjerter er der stadig en mur mellem øst og vest. Hvad er den bygget af, og hvordan får man fjernet den?

Vi hører gerne fra dig, skriv til: dulyttertilpolitiken@pol.dk

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden